Såld

Trivsam hörnlägenhet med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  96,5 m²

Nu har du äntligen chans att förvärva en 4a på Roddaregatan 9A! Bostaden på 96,5 kvm är ursprungligen 4 rok, men i dagsläget omgjord till 3 rok, vilket bjuder in till flera möjligheter utefter behov. Förutom det erbjuds även genomgående fina ytskikt, härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt en inglasad balkong för avkoppling och trevligt umgänge!

Här bor du på en lugn gata, med närhet till både centrum och fina promenadstråk längs Vassbotten, i en välskött förening med god ekonomi och låg avgift! Parkering och garage med separat kö samt gott om platser längs med gatan. Helt enkelt det perfekta boendet för att flytta in och trivas! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Wilson

Fastighetsmäklare
Olivia Wilson
I min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig som kund genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat. Så om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara vill bolla frågor och funderingar, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Roddaregatan 9A
46235 Vänersborg
Boarea (BOA) 96,5 m²
Antal rum 4

Karta