Såld

Välskött och renoverat fritidshus med sjönära läge - Sikhall Bratten

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  65 m²
 • Tomtareal/mark
  1 750 m²

Letar du efter ett fritidshus i sjönära läge med åretruntstandard? Kika in detta hus och du kommer inte bli besviken. Här bor du i ett familjärt bostadsområde med krypavstånd till härlig sandstrand/båtvik. Möjlighet finns till båtplats. Något som bör nämnas är också byggmöjligheten på hela 250 kvm. Se detaljplanen som är bifogad i annonsen. Nuvarande ägare har sedan förvärvet 2019 bland annat installerat kommunalt VA, luftvärmepump, ny papp och läkt, uppdaterat ytskikt både ute och inne och nytt kök. Huset inrymmer 2-3 sovrum, vardagsrum, kök och badrum.

Med gångavstånd når du Sikhalls Camping med dess vackra och långgrunda sandstrand och med bekvämt avstånd når du Gällenäs gårdshandel och Häljeruds bageri. Närmsta livsmedelsbutik finns inne i Frändefors och nås med bil på 15 min.

Kika in detta hus redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan!

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 33 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Brålanda
Adress Sikhall 270
46465 Brålanda
Boarea (BOA) 65 m²
Tomtareal/mark 1750 m²
Antal rum 5

Karta