Såld

Stilren och hemtrevlig tvårummare!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61,5 m²

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och fina lägenhet!
Här finns flera fördelar som helkaklat badrum, stort kök med stilren inredning och med utgång till balkong! Ett toppenläge i centrum med utsikt mot Vänersborgs takåsar i söder och kyrktornet i norr.
I Vänersborgs mysiga centrumkärna har du gångavstånd till tågstation, bra bussförbindelser och badmöjligheter vid Vänerns strandkant.
Föreningen är stabil med god ekonomi.
Kolla gärna in vår VR-film av bostaden med mätfunktion!

Välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 27 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Sundsgatan 22A
46233 Vänersborg
Boarea (BOA) 61,5 m²
Antal rum 2

Karta