Såld

Ett tillfälle! Fint radhus med gavelläge i Blåsut!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  60,5 m²

Välkommen till detta trivsamma radhus i brf Riksbyggen Vänersborgshus nr 10! Fin belägenhet i lugna Blåsut med trädgårdsmöjlighet på både fram och baksida av bostaden! På dessa härliga uteplatser finns möjlighet till att fånga solen hela dagen.
Lägenheten om 60,5 kvm i ett plan med bra planlösning inrymmer ett sovrum, avskilt kök, vardagsrum, klädkammare och badrum!
Intill entrén återfinns även ett isolerat förråd!

Ett bekvämt boende nära bussförbindelser och med ett lagom avstånd till centrum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Duellvägen 130
46260 Vänersborg
Boarea (BOA) 60,5 m²
Antal rum 2

Karta