Såld

Hemtrevlig 3:a med sydväst-balkong

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76,5 m²

Nu saluförs denna charmiga bostadsrätt, bra belägen på en av Fredriksbergs lugna gator. Närhet till promenad längs med Vassbotten, lekplats och förbindelser till centrum.

Lägenheten om 3 rum har god utformning och inbjudande ytor, men också potential för den som vill ordna lite på egen hand. Från vardagsrummet nås den sköna balkongen där solens strålar säkert skiner.

BRF Illern är en rekorderlig förening med god ekonomi och skötsel. Separat kö för parkering och garage erfordras, men det finns gott om platser längs med gatan.

Glöm inte att titta på bostaden i vår 3D-fotografering på hemsidan

Välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Roddaregatan 5C
46235 Vänersborg
Boarea (BOA) 76,5 m²
Antal rum 3

Karta