Såld

Tillfälle! 4:a med stor uteplats och hörnläge på Onsjö!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  91 m²

På en av Onsjös fridfulla återvändsgator finns nu tillfälle att förvärva den här smakfulla radhuslägenheten. Här bor ni med en stor altan i sydvästligt läge framför den susande skogsdungen.

Bostaden inrymmer fyra rum varav tre sovrum och ett vardagsrum samt två fullt kaklade badrum. Bostaden är genomgående renoverad de senaste åren och köket med dess vitvaror är sedan 2016.

Bo i en välrenommerad förening på en bilfri och lugn gata. Närhet till E45:an, Onsjö skola F-6 och den omvälvande naturen i ett av Vänersborgs mest eftertraktade område.

P.S Glöm inte att se bostaden i 3D via vår VR-film

Välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Husargatan 56
46240 Vänersborg
Boarea (BOA) 91 m²
Antal rum 4

Karta