Såld

Charmigt radhus med bra solläge på Onsjö

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  113 m²
 • Tomtareal/mark
  316 m²

Välkomna till detta praktiska och trivsamma radhus med en mysig baksida i sydvästläge, i ett av Vänersborgs mest trivsamma områden.
Bostaden är genomgående i gott skick och har öppen planlösning på nedre plan, med utgång mot härlig altan och gräsmatta. Passande för familjen som söker ett lugnt område med närhet till bl.a. lekplatser och grönområden.
I området ligger Onsjöskolan F-6 (300m), bussförbindelser till Vänersborg eller Trollhättan via Överby köpcentrum samt promenadstråk i den fina naturen. Garage i länga och parkering i mån av plats. Välkomna!

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Husargatan 59
46240 Vänersborg
Boarea (BOA) 113 m²
Tomtareal/mark 316 m²
Antal rum 3

Karta