Såld

Välvårdat hus med familjärt läge

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  165 m²
 • Biarea
  32 m²
 • Tomtareal/mark
  1 460 m²

Strax utanför Brålanda så står här ett hus med ett Bullerbyn-läge och mången möjligheter. Idag inrymmer huset 4 sovrum, sprakande kakelugn i vardagsrummet, två altaner i olika väderstreck, och på tomten står en bastubod, gunga och rutschkana samt en gäststuga med 2 sovrum. Perfekt för barnfamiljen!

Intill garaget har ett förråd för ved byggts upp där en halvårsförbrukning inryms. Ved handlas idag av närliggande grannar och står för majoriteten av hushållets uppvärmning.

Ca 5 minuter med cykel till Brålanda samhälle. Fina promenadstråk och fina naturupplevelser runt om fastigheten och med vidsträckt utsikt över åkrar. Bra kommunikationer till Vänersborg och Mellerud samt pendlingsmöjligheter till Göteborg. Välkommen att uppleva denna lantidyll på stor och insynsskyddad tomt.
Fastigheten är förbesiktigad.

Mäklare

Ansvarig mäklare Olof Haraldsson

Fastighetsmäklare
Olof Haraldsson
Mitt namn är Olof och jag är verksam fastighetsmäklare i Tvåstad här på ERA. Jag är driven, ambitiös och tar mitt jobb på största allvar. Mitt mål är att ha 100% nöjda kunder, säljare såsom köpare, och det är extra viktigt att det känns tryggt hela vägen i er bostadsaffär. Min ambition är att vara flexibel och lyhörd för just era önskemål, så att jag kan leverera en personlig och skräddarsydd tjänst.  På min kära fritid så gillar jag att vara aktiv med löpning och träning. Kanske stöter ni på mig runt slussarna innan jobbet! Film och matlagning är min favoritkombination. På kontoret vässar vi oss varje vecka med säljträning för att hela tiden vara på tårna och vara i framkant. Kontakta mig för trevligt snack eller ett möte så får ni en fri konsultation med mig, 0728-573 222 eller olof.haraldsson@erasweden.com Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa bostadsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Brålanda
Adress Tån 244
46463 Brålanda
Boarea (BOA) 165 m²
Biarea (BIA) 32 m²
Tomtareal/mark 1460 m²
Antal rum 5

Karta