Såld

Perfekt hus för barnfamiljen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  99 m²
 • Biarea
  99 m²
 • Tomtareal/mark
  730 m²

Välkommen till Lindvägen 19 och detta kanonhus i Vargön. Här har nuvarande ägare på ett snyggt sätt renoverat köket samt fräschat upp ytskikten i stort sett hela entréplan med tilltalande färger. Entréplan inrymmer ett luftigt och socialt vardagsrum, kök, tre sovrum i bra storlekar, badrum och wc. Källarplanet har idag ett rymligt biorum/gillestuga, kontor, tvättstuga, wc och gott om förrådsutrymmen. I anslutning till fastigheten finns garage med elektrisk garageport. Lättskött tomt och stor altan där du kan njuta av solen under nästintill hela dagen.

På Lindvägen bor du i ett lugnt område med lekplats som närmsta granne och närhet till både skola, förskola, livsmedelsaffär, natur och busskommunikation.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan!

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vargön
Adress Lindvägen 19
468 30 Vargön
Boarea (BOA) 99 m²
Biarea (BIA) 99 m²
Tomtareal/mark 730 m²
Antal rum 5

Karta