Såld

Välskött fritidshus med sjöutsikt mot Vänern - Sikhall

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  38 m²
 • Tomtareal/mark
  2 090 m²

Nu finns chansen att förvärva ett välskött fritidshus med tillhörande rymlig gästhus på stor tomt. Gäststugan har indraget vatten och två rum med pentry. Det finns även uthus på tomten. Från tomten ser man mot Vänern och här finns även en stor veranda som man kan njuta lite extra på sommarkvällarna. Här finns indraget kommunalt VA. Närhet till både Sikhalls badstrand och Brattens badvik med båtplatser att kunna hyra.
En kort promenad till Sikhalls camping med servicebutik på sommaren och restaurang utbud. Välkommen till en pärla Vänerns strand.

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Brålanda
Adress Sikhall 202
46465 Brålanda
Boarea (BOA) 38 m²
Tomtareal/mark 2090 m²
Antal rum 3

Karta