Såld

Nyproducerad 3-rumslägenhet med balkong i bästa solläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²

Letar du efter en ny och fräsch 3-rumslägenhet i ett barnvänligt område? Detta är i så fall lägenheten för dig. Trevlig planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum i generös storlek och badrum med både tvätt/torkmaskin. Balkongen är belägen i njutbart västerläge.

Som bostadsrättsinnehavare kan du nyttja den trivsamma sällskapsytan på innergården med grillplats. I avgiften inkluderas även bredband.

Fastigheten stod klar 2019 vilket gör att lägenheten är så gott som ny. Här bor du i ett barnvänligt område under expansion med gångavstånd till nyöppnad förskola och lekplats. Här bor du även i ett naturskönt område med fina promenadstigar längst med Vänern.

Kika in lägenheten redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Lantgårdsvägen 6d
462 32 Vänersborg
Boarea (BOA) 72 m²
Antal rum 3

Karta