Såld

Hemtrevligt 1-planshus med källare i ett attraktivt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  100 m²
 • Biarea
  100 m²
 • Tomtareal/mark
  731 m²

Välkommen till Lindvägen 17 och denna trivsamma och renoverade villa med lättskött och insynsskyddad tomt samt mysigt uterum. Entréplan inrymmer vardagsrum, matsal, kök, tre sovrum, badrum och wc. På källarplanet finner du rymlig gillestuga, tvättstuga, wc och gott om förvaringsutrymme. I anslutning till huset finns garage med elektrisk garageport.

På Lindvägen bor du i ett lugnt område med lekplats som närmsta granne och närhet till både skola, förskola, livsmedelsaffär, natur och busskommunikation.

Missa inte vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vargön
Adress Lindvägen 17
468 30 Vargön
Boarea (BOA) 100 m²
Biarea (BIA) 100 m²
Tomtareal/mark 731 m²
Antal rum 5

Karta