Såld

Trivsam villa i Frändefors med stora sociala ytor och fin tomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  132 m²
 • Biarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  930 m²

Välkommen till Ödsmålavägen 4 och detta rymliga enplanshus med källare. Huset är beläget med altanen mot söder vilket gör att du kan njuta av solen under stora delar av dagen. Huset inrymmer ett entréplan med ett otroligt luftigt sällskapsrum, kök, tre sovrum, badrum, wc och två entrédörrar. I källaren finner du förutom allrummet ett sovrum, badrum, tvättstuga och gott om förråd. Härifrån når du även garaget med elektrisk port. Stor och lättskött tomt med ett växthus. I trädgården finns mängd olika träd och buskar och en uppsjö av olika rosor. Taket är bytt 2013.

Det lättillgängliga läget öppnar för pendling till Vänersborgs centrum på 15 minuter och kollektivtrafiken är närliggande och erbjuder kontinuerliga avgångar. Skolor, förskola och idrottsföreningar finns i området.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Frändefors
Adress Ödsmålavägen 4
462 69 Frändefors
Boarea (BOA) 132 m²
Biarea (BIA) 120 m²
Tomtareal/mark 930 m²
Antal rum 6

Karta