Såld

Lägenhet med unik planlösning och stor inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  42,5 m²

Nu kan den här fina lägenhet med stor inglasad balkong i söderläge bli din! Detta är en lägenhet som har det lilla extra. En snygg detalj är öppningen mellan kök och vardagsrum som fungerar som en matplats upp till fyra personer. Fräscha ytskikt i hela lägenheten, här är det bara att flytta in!

Här bor du i en mycket populär förening med god ekonomi och låg månadsavgift som ger en bra boendekostnad. Närhet till skola, livsmedelsaffär samt goda kommunikationsmöjligheter.

Upplev denna fina lägenhet redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Marierovägen 10
462 37 Vänersborg
Boarea (BOA) 42,5 m²
Antal rum 1

Karta