Såld

Trivsam villa på Onsjö!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  260 m²

Välkommen till Arrendegatan 21 och detta hemtrevliga 1½-planshus i ett barnvänligt område på Onsjö. Huset är beläget på en fin, solig och insynsskyddad hörntomt med plats för sittgrupp både på altanen samt intill förrådet. Entréplanet inrymmer kök, matsal, vardagsrum, badrum och tvättstuga. På övre plan finner du tre sovrum, badrum och en praktisk klädkammare. Fantastisk trädgård med bland annat smultron, jordgubbar, krusbär, plommon, björnbär och äpple.

Här bor du i ett tryggt och bilfritt område där garage i länga ingår i samfällighetsavgiften. Praktiskt förråd om ca 12 kvm tillhör fastigheten. Här bor du även med gångavstånd till förskola, skola, busshållplats och golfbana.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Arrendegatan 21
462 41 Vänersborg
Boarea (BOA) 120 m²
Tomtareal/mark 260 m²
Antal rum 4

Karta