Såld

Kanonläge för barnfamiljen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  639 m²

Hej och välkommen till Arrendegatan 33 och detta attraktiva hus på Onsjö som är beläget i ett av områdets bästa lägen. På entréplan finner du kök, vardagsrum, badrum och groventré. På övre plan finner du tre sovrum, badrum och en praktisk klädkammare. Under de senaste åren har nuvarande ägare bland annat renoverat båda badrummen samt uppdaterat ytskikten.

Altanen och den stora gräsmattan är belägen i bästa solläge med härlig eftermiddag/kvällssol. Utmärkande för detta hus är att du har möjlighet till tre parkeringsplatser i anslutning till tomten och du har dessutom ett garage som ingår i samfällighetsavgiften.

Lättskött tomt och till fastigheten hör ett praktiskt förråd och ett vackert växthus. På Arrendegatan bor du i ett lugnt, bilfritt och mycket barnvänligt område med flera lekplatser i området. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats.

Glöm inte att kika in VR-filmen som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan. Varmt välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Arrendegatan 33
46241 Vänersborg
Boarea (BOA) 120 m²
Tomtareal/mark 639 m²
Antal rum 4

Karta