Såld

Trivsam villa i ett unikt, insynsskyddat och avskilt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  43 m²
 • Biarea
  41 m²
 • Tomtareal/mark
  2 042 m²

Välkommen till Grunnebo 210!
Här finner ni en nyrenoverad villa belägen på en större och inhägnad tomt med grönska som skyddar mot insyn. Här kan ni bo fridfullt med få passerande bilar, med anledning av återvändsgränden. Denna tomt rymmer både ett stort garage som är isolerat med elektrisk port samt uthus med plats för kontor/ytterligare ett sovrum. Huset är i stora delar nyligen renoverat, med bland annat tak och badrum från 2016, kök från 2018, nya 3-glas fönster från 2018 och hallen ombyggd 2018.

Med närhet till både natur och grönområden ligger denna villa avskilt och mysigt, med endast 15 minuter till Trollhättans centrum, och även goda pendlingsmöjligheter till både Vänersborg och Uddevalla. Några få minuters bilfärd från bostaden finns även Väne-Ryrs skola.

Välkommen att boka visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Grunnebo 210
462 93 Vänersborg
Boarea (BOA) 43 m²
Biarea (BIA) 41 m²
Tomtareal/mark 2042 m²
Antal rum 3

Karta