Såld

Fräsch 3-rumslägenhet med modern planlösning och inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  67 m²

Välkommen till Bangatan 10 och denna mycket trivsamma hörnlägenhet på första våning. Direkt när du kommer innanför dörren kommer du mötas av den öppna och härliga planlösningen. Den enorma köksön mellan kök och vardagsrum är en härlig samlingsyta för socialt umgänge. Lägenheten inrymmer förutom detta sociala rum ett helkaklat badrum, två sovrum och en inglasad balkong.

Välskött bostadsrättsförening som erbjuder fina grönområden där medlemmarna kan njuta av sköna dagar. Bussförbindelse finns precis intill huskroppen som tar dig enkelt till centrum och Trollhättan.

Upplev lägenheten redan nu via vår VR-film som du hittar genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Varmt välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Bangatan 10
462 37 Vänersborg
Boarea (BOA) 67 m²
Antal rum 3

Karta