Såld

Barnvänligt kedjehus med stor potential!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  164 m²
 • Biarea
  8 m²
 • Tomtareal/mark
  473 m²

Välkommen till Hästskovägen 28 och detta 1½-planshus i ett mycket barnvänligt område på Mariedal. Huset ligger på en trevlig och lättskött hörntomt och altanen är belägen i härligt västerläge. Som ny ägare till detta hus har du möjlighet att här sätta din egna prägel och renovera helt efter tycke och smak. Taket samt takfönstren är från 2015. Entréplan inrymmer kök, vardagsrum, tre sovrum, wc, badrum och tvättstuga. Övre plan finns oändligt med möjligheter där bara den egna fantasin sätter gräns. Lättskött tomt med tre sorters äppelträd, smultron, svarta vinbär, rabarber, och krusbär.

Här bor du i ett bilfritt område, perfekt för barnfamiljen med lekplats precis utanför dörren. Gångavstånd till den omtyckta Mariedalskolan, promenadstråk i Önafors och busskommunikation. Bekvämt cykelavstånd in till centrum. Garage i länga ingår i samfällighetsavgiften.

Upplev huset genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Hästskovägen 28
462 54 Vänersborg
Boarea (BOA) 164 m²
Biarea (BIA) 8 m²
Tomtareal/mark 473 m²
Antal rum 7

Karta