Såld

Trivsam 3-rumslägenhet med inglasad balkong i härligt solläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  74,5 m²

För er som söker en fräsch 3-rumslägenhet med stor inglasad balkong ska nu kika hit! På tredje våning med gavelläge hittar ni denna fantastiska lägenhet. Här har nuvarande ägare på ett snyggt sätt uppdaterat ytskikt i nästintill samtliga rum. Lägenheten inrymmer luftigt sällskapsrum, kök, badrum och två rymliga sovrum. Praktisk förvaring i form av både skjutgarderober och klädkammare. I vardagsrummet ligger vacker bevarad fiskbensparkett.

Här bor du i en mycket populär förening med god ekonomi. Närhet till skola, livsmedelsaffär samt goda kommunikationsmöjligheter.

Upplev denna fina lägenhet redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Belfragegatan 33
462 37 Vänersborg
Boarea (BOA) 74,5 m²
Antal rum 3

Karta