Såld

Parhus i ett attraktivt läge i Vargön!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Biarea
  15 m²
 • Tomtareal/mark
  716 m²

Välkommen till Storegårdsvägen 71B och detta mycket tilltalande parhus! Huset är beläget i ett högt och skyddat läge med en mycket vacker tomt. Entréplan inrymmer kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. Nedervåningen består av två sovrum, badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet når du en rymlig balkong och från sovrummet nere når du uteplatsen. Baksidan på huset ligger i ett härligt västerläge vilket gör att du kan njuta av eftermiddag/kvällssol på båda uteplatserna.

Till fastigheten hör ett isolerat garage om ca 35 kvm med ett tillhörande förråd/kontor bakom.

Här bor du med närhet till vacker natur på Halleberg, skola, förskola, livsmedelsbutik och kommunikation. Cirka 15 minuter till både Vänersborgs centrum och Trollhättans centrum.

Upplev huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vargön
Adress Storegårdsvägen 71B
468 30 Vargön
Boarea (BOA) 105 m²
Biarea (BIA) 15 m²
Tomtareal/mark 716 m²
Antal rum 4

Karta