Såld

Fräsch 1-rumslägenhet i Brf Hasseln, kanonläge i Nordstan!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  42 m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna mycket tilltalande lägenhet i HSB Brf Hasseln. Detta är en 1-rumslägenhet om 42 välplanerade kvadratmeter med en trevlig planlösning och fransk balkong. Fräscha ytskikt i hela lägenheten, här är det bara att flytta in!

Som bostadsrättsinnehavare har du möjlighet att nyttja den mysiga innergården där det finns flera sittgrupper samt grillplats. Här bor du mitt i Nordstan med gångavstånd till centrumkärnan och de vackra promenadstråken längst med Vänerns strand. Du tar dig till Göteborg via tåg på ca 50 min.

Kika in lägenheten redan nu via VR-filmen som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan!

Välkommen på visningen, vi ses!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Edsgatan 49
462 30 Vänersborg
Boarea (BOA) 42 m²
Antal rum 1

Karta