Såld

2-rumslägenhet på bottenplan med stor altan i bästa solläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  77,5 m²

Letar du efter en rymlig 2-rumslägenhet med uteplats i bra solläge? Då har jag nu lägenheten för dig. Denna lägenhet är belägen i ett av områdets bästa lägen med lekplats precis utanför dörren och med skyddad uteplats i härligt söderläge!

Lägenheten inrymmer stort sällskapsrum, kök, badrum, sovrum och praktisk kontor/klädkammare i anslutning till sovrummet.

Till lägenheten hör ett kallgarage och förråd. Här bor du man i ett barnvänligt område med gott om grönytor samt krypavstånd till närmsta busshållplats. Här bor du även med gångavstånd till Onsjöskolan och flera lekplatser finns i närheten av bostaden. Som bostadsrättsinnehavare i föreningen kan man nyttja samlingslokal, tvättstuga och bastu som finns i området.

Kika in lägenheten redan nu via VR-filmen som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Agnesborgsvägen 32
462 40 Vänersborg
Boarea (BOA) 77,5 m²
Antal rum 2

Karta