Såld

Rymligt hus i ett attraktivt läge i Vargön!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  166 m²
 • Biarea
  90 m²
 • Tomtareal/mark
  1 468 m²

För er som söker efter ett stort hus med många sovrum ska nu kika extra noga. Nu drar jag igång med en försäljning av detta gedigna hus som är perfekt för den stora familjen! Huset inrymmer nämligen hela fyra sovrum med möjlighet till sex sovrum. På entréplan finner vi kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Övre plan har idag ett allrum samt två sovrum, kontor och badrum. I källaren finns gott om förrådsutrymmen, tvättstuga med stort torkrum och här finns utgång till de två garagen med elportar.

Fastigheten är belägen på en lugn och barnvänlig gata med naturen precis intill sig. Den kuperade naturtomten om 1 468 kvm är insynsskyddad och lättskött. Andra fördelar värt att nämna är den stora garageuppfarten med plats för flertalet bilar, altanen i härligt solläge och närheten till livsmedelsaffär, skola, förskola och busskommunikation.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vargön
Adress Lundgrens väg 12
468 30 Vargön
Boarea (BOA) 166 m²
Biarea (BIA) 90 m²
Tomtareal/mark 1468 m²
Antal rum 7

Karta