Såld

Rymlig och renoverad villa med många sovrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  164 m²
 • Biarea
  8 m²
 • Tomtareal/mark
  444 m²

Välkommen till Hästskovägen 17 och detta mycket fräscha och trivsamma hus som är beläget i ett bilfritt område, perfekt för barnfamiljen. Insynsskyddad härlig baksida där man kan njuta av solen under stora delar av dagen. Huset inrymmer bland annat sex sovrum, två badrum, sociala ytor både på entréplan och övre plan och en rymlig altan i bra solläge. Garage i länga ingår i samfällighetsavgiften.

Här bor du i ett bilfritt område, perfekt för barnfamiljen med lekplats precis utanför dörren. Gångavstånd till den omtyckta Mariedalskolan, promenadstråk i Önafors och busskommunikation. Bekvämt cykelavstånd in till centrum.

Upplev huset genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Hästskovägen 17
46254 Vänersborg
Boarea (BOA) 164 m²
Biarea (BIA) 8 m²
Tomtareal/mark 444 m²
Antal rum 7

Karta