Såld

Villa med stor tomt i ett oslagbart läge på Skaven!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtareal/mark
  4 584 m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till detta 1,5-planshus med en tomtareal på 4 584 kvm. Detta är ett objekt som sällan kommer ut på marknaden då huset är beläget på en fantastisk fin tomt med utsikt över Vassbotten. Huset inrymmer bland annat kök, vardagsrum, tre sovrum och ett badrum. Från två sovrum har man utsikt över Vassbotten. Kommunalt VA installerades 2021. Lummig och skyddad tomt med flera fruktträd och till fastigheten tillhör flera kringbyggnader i form av dubbelgarage med förråd, verkstadsförråd, garage, vedbod samt matkällare.

Notera att det är två fastigheter som säljs, nämligen Öxnered 7:29 samt Öxnered 7:30.

På Skaven bor du i ett naturnära område samtidigt som du bor nära villaområde med flertalet lekplatser, förskolor och skolor. En fin detalj att känna till om huset är att det en gång i tiden var ett kontor till tegelbruksfabriken i Vänersborg.

Upplev huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Skaven 189
462 61 Vänersborg
Boarea (BOA) 130 m²
Tomtareal/mark 4584 m²
Antal rum 5

Karta