Såld

Centralt belägen 2a med balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  55,5 m²

Välkommen till Vallgatan 24b och denna mycket trivsamma 2-rumslägenhet med bra planlösning och balkong i härligt västerläge. Lägenheten inrymmer ett bland annat ett ljust och luftigt kök, vardagsrum med plats för både tv-hörna och matsalsbord samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående fräscha ytskikt i hela lägenheten och uppdaterade vitvaror i både kök och badrum.

I månadsavgiften ingår alla driftskostnader förutom hemförsäkring. Lägenheten är belägen i ett mycket attraktivt och lugnt område med bekvämt avstånd till Vänerns fina strandpromenad och centrum. Ifrån tågstationen tar du dig smidigt från Vänersborg till Göteborg på ca 45 minuter.

Kika in denna fina lägenhet redan nu via vår VR-film med mätfunktion som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Vallgatan 24b
462 31 Vänersborg
Boarea (BOA) 55,5 m²
Antal rum 2

Karta