Såld

Lantlig fastighet belägen i en fridfull och vacker miljö!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  130 m²
 • Biarea
  105 m²
 • Tomtareal/mark
  1 762 m²

Nu kan du förverkliga familjedrömmen om att bo i en lantlig miljö i detta bullerbyliknande område med adress Forsane 604. Här bor du i ett ostört och härligt läge med uppvuxen vacker trädgård och skyddad baksida med inglasad altan. Vänersborg når du på endast 15 minuters bilfärd.

Tidigare bestod huset av två lägenheter men idag inrymmer huset en trevlig planlösning med de tre sovrummen i anslutning till huvudentrén som sedan tar dig vidare till både ett allrum och en matsal innan vi kommer in till kök och vardagsrum. De två badrummen är renoverade ca 2005 och är helkaklade med elektisk golvvärme. Du som vill ha gott om plats för förvaring kommer älska denna källaren som nämligen har två större förråd samt flera skafferi/förrådsutrymmen.

Två omfattande renoveringar är installationen av bergvärmepumpen 2011 samt takrenoveringen 2013.

Upplev detta charmiga hus redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan! Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare/​ Föräldrarledig
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Frändefors
Adress Forsane 604
46295 Frändefors
Boarea (BOA) 130 m²
Biarea (BIA) 105 m²
Tomtareal/mark 1762 m²
Antal rum 6

Karta