Såld

Sjönära fastighet i Skaven!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  97 m²
 • Tomtareal/mark
  1 380 m²

Söker du efter en sjönära fastighet i gott skick med närhet till centrum? Då är detta absolut huset för dig. Detta trivsamma hus stod klart 2001 och är belägen på en vacker tomt med utsikt mot Vassbotten. Entréplan inrymmer kök, vardagsrum med braskamin och utgång till altan, sovrum och badrum/tvättstuga. Övre plan har ett härligt allrum, sovrum och ett rymligt förråd.

Kommunalt vatten och avlopp installerades 2019. Fasaden är behandlad med järnvitriol, golvvärme i hela entréplanet. Till fastigheten hör en carport med bred uppfart. Här finns även vedbod, matkällare, växthus och äldre gäststuga och båthus. Fantastiskt fin tomt med flera fruktträd, röda och gröna fläderbuskar och diverse bärbuskar. På Skaven bor du i ett naturnära område med fina promenadstigar samtidigt som du bor nära villaområde med flertalet lekplatser, förskolor och skolor.

Upplev detta fina hus redan nu via vår VR-film som du hittar genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vänersborg
Adress Skaven 151
46261 Vänersborg
Boarea (BOA) 97 m²
Tomtareal/mark 1380 m²
Antal rum 4

Karta