Såld

Charmigt mindre hus med trevlig trädgård i Mellerud

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  79 m²
 • Biarea
  3 m²
 • Tomtareal/mark
  1 300 m²

Endast knappa två kilometer från Mellerud, finner ni denna lilla privata och insynsskyddade bostad med en tomt på 1300 kvm.
Huset har genomgått flera renoveringar och förbättringar de senaste åren, som nydragen el, varmvatten beredare, målning av fasad, större uppfart med nytt grus, samt tapetsering invändigt och nya golv.
Här finns det mesta på några kilometers avstånd bland annat stränder, camping, Mellerud centrum som erbjuder butiker, restauranger och cafèer.
Kolla in vår VR-film med bland annat mätfunktion!
Välkommen att boka in er på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Mellerud
Adress Svennungerud 5
46494 Mellerud
Boarea (BOA) 79 m²
Biarea (BIA) 3 m²
Tomtareal/mark 1300 m²
Antal rum 4

Karta