Såld

Ljus tvåa på bottenplan med egen uteplats!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61 m²

Nu kommer en fin tvårumslägenhet ut till försäljning på Flanaden. Flera renoveringar har gjorts de senaste åren, så som nytt kök, badrum, nya tapeter och golv i alla rum, samt målat alla tak.
Lägenheten har en ljuvlig uteplats åt söder som bjuder på rosor och gott om frukt och bär. Här kan ni njuta från tidig vår till höst.
Området är barnvänligt och det finns lekplatser, bollplan, grönområden och parkeringsplatser.
Det är gångavstånd till busshållsplatser, matbutiker, vårdcentral och endast fem minuter cykelväg till resecentrum och butiker.
Missa inte att kolla in vår VR-film med bland annat mätfunktion!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 24 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Flanaden 72
46250 Vänersborg
Boarea (BOA) 61 m²
Antal rum 2

Karta