Såld

Naturskönt åretboende i strandnära Sjung sjung!

  • Boendeform
    Småhus
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Rum
    3 rum
  • Boarea
    76 m²
  • Tomtareal/mark
    1 943 m²

Varmt välkommen till denna enplansvilla som bjuder in till lika bekväm vistelse inne som ute! Med krypavstånd till badplats i underbara Vänern och 10 minuter in till Vänersborg centrum, så passar detta boende utmärkt som både fritids- och åretruntboende.
Flera renoveringar är gjorda invändigt så som kök och tvättrum under 2018. Här har man också tilläggsisolerat vinden, bytt fönster och satt in luftvärmepump. En bekvämlighet som finns är den appstyrda utomhusbelysningen, perfekt en mörk kväll på väg till huset!
Utvändigt smiter en bred altan runt huset i tre väderstreck, ända från nordöst till nordväst! Tomten om hela 1943 m2 har ett rymligt orangeri, isolerad friggebod, flera fruktträd, samt en grusad uppfart och plats för lek och spring på gräsmattorna. Från huset är det krypavstånd till badplats!
Området i Sjung sjung ligger endast en promenadväg bort till Ursands camping som har två restauranger, den ena med utsikt av världsklass, ett poolområde och en större strand.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 25 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Frändefors
Adress Alberts väg 507
46294 Frändefors
Boarea (BOA) 76 m²
Tomtareal/mark 1943 m²
Antal rum 3

Karta