Såld

Lantligt läge med härlig utsikt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  115 m²
 • Tomtareal/mark
  1 038 m²

Nu kan chansen bli Er att flytta ut bland åkrarna i Flo. Från den amerikanska verandan som smiter runt huset i vinkel, har ni enastående utsikt mot Hunneberg i väst och mot Dättern i öst.
Huset tillbyggdes under 2009 och har nu fyra rum och kök och på tomten står garage, förråd och vedskjul.
I närheten finner ni det mesta och bästa som naturen har att erbjuda, som härliga Gaddesanna badstrand, Hunneberg med älgmuseum och fantastiska utsiktsplatser och promenadstråk.
Här njuter ni av det lantliga och avskilda, men samtidigt ett mycket centralt läge med endast några minuter bort från 44:an. Ni tar er lätt till Grästorp, Trollhättan, Lidköping, Vänersborg bland annat härifrån!
Kolla gärna in vår VR-film med mätfunktion.
Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 24 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Grästorp
Adress Flo Fritzlund 1
46796 Grästorp
Boarea (BOA) 115 m²
Tomtareal/mark 1038 m²
Antal rum 4

Karta