Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Förverkliga din dröm med Lyckobohus på Limboda - Vargön

Nu finns tillfälle att förvärva sitt drömhus från Lyckobohus. Ett färdigt koncept där du som kund får ett nyckelfärdigt hus att flytta in i och njuta i vardagen. Ett modernt och smakfullt Ladhus där familjen kan njuta i vardagen 6 r.o.k varav 3-4 sovrum. Boyta ca 172 kvm med tilltagna sällskapsytor så som två allrum och rymligt vardagsrum. Luftig planlösning mellan kök och vardagsrum med ryggåstak. 2 st badrum och en Wc. Övervåning med 2 sovrum, allrum och stort badrum. Med närhet till Hallavibadet, idrottsanläggningen, skolan och kommunikationen finner ni denna tomt. Perfekt för familjen med mycket fritidsaktiviteter eller den som vill bo på en hörntomt. För mer information och idéer från Lyckebohus se www.lyckebohus.se
Kontakta även Lukas Hjelm på 0521-222021 för rådgivning om Lyckebohus.

 • Rum: 6 rum och kök
 • Tomtarea: 792 m²
Intresseanmälan

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

 • Här erbjuds tomter i anslutning till befintliga barnvänliga områden.
 • Förrättningskarta 2019-05-31
 • Vet du vad din bostad är värd just nu?

  Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

  Jag vill få en gratis värdering!

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

 • Plankarta

Fastighet

 • Område

  Vargön
 • Kommun

  Vänersborg
 • Församling

  Västra Tunhem
 • Ägandeform/typ

  Friköpt/Tomt
 • Planbestämmelser

  Detaljplan: Detaljplan för del av lindås 2:2,vargön,vänersborgs kommun (2018-03-06)
 • Beteckning

  LIMBODA 14
 • Rum

  6 rum och kök
 • Area

  • Tomtarea 792 m² (Fastighetsregistret)
 • Vatten/avlopp

  Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
 • Pris

  4 190 000 krutgångspris
 • Taxeringskod

  210
 • Taxeringsvärde

  Taxeringsår 2020
  • Tomt 218 000 kr
  • Total 218 000 kr

För kännedom, asfaltering kommer ske under 2021. 

ALLMÄN INFORMATION
Under 2017 påbörjades arbetet inför det nya bostadskvarteret Limboda. Markägarens målsättning var att skapa ett böljande, lugnt och barnvänligt område med närhet både till natur, barnomsorg och kommunikation. Under 2019 påbörjades markarbetet, avstyckningen vann laga kraft under sommaren och tomterna är nu under försäljning.   

Detaljplanen och avstyckningen möjliggör för småhusbyggnader med en maximal byggnadsarea om 35% av tomtstorleken. Byggnader med källare får ej uppföras. För mer information se detaljplan, plankartor och planbestämmelser.

På tomt 4 finns en ledning för avvattning av kommunens markområde beläget sydväst om tomten. Ledningen finns belägen på tomtens nordvästra sida, längs med tomt 3. 

FÖRMEDLINGSINFORMATION

Tomterna försäljs av privatperson. 

I denna förmedlingsprocess härstammar informationen från markägaren - Mäklaren ansvarar för annonsering samt köpet av den obebyggda tomten. 

ÄR DU INTRESSERAD?
Skicka en intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare. 


GEMENSAMHETSANLÄGGNING/SERVITUT
I samband med att området bebyggts har en vägsamfällighet och gemensamhetsanläggningar skapats där samtliga hus-/tomtägare blir delägare. Lekplats kommer även uppföras i mittområdet mellan tomterna 16-25 vilket markägaren ansvarar för, vid färdigställande kommer lekplatsen tillhöra gemensamhetsanläggningen. Gemensamhetsanläggningen ansvarar för bl.a. gemensamma gator, lekplats, naturmark inkl. VA-anläggningar, pumpanläggning och el-anläggningar. Samfällighetsförening har skapats för att förvalta gemensamhetsanläggningarna samt marksamfälligheten. Varje delägare åläggs att betala samfällighetsavgift. Servitut avseende ledningsrätt m.m har överförts till de nyskapade tomterna.

Gemensamhetsanläggningen/samfällighetsföreningen kommer att betala för en gemensam anslutning med tillhörande mätarplats för gemensamma mätare(Varje tomtköpare bekostar och ansvarar för egen mätare). Gemensamhetsanläggningen/samfällighetsföreningen kommer faktureras löpande fasta årsavgifter och rörliga avgifter. Föreningens stadgar reglerar hur och när rörliga avgifter tas ut av tomtägarna. 

Byggnadsbeskrivning

LYCKOBOHUS - LADAN  inkluderar nyckelfärdigt hus med tomt ( Enbart tomtköp, ingen grov/fin planering av tomt. 

EL, Vatten, fiber ingår i priset

Totalkostnad: 4 190 000 kr.

Det som inte ingår i kalkylen KA (Kontroll Ansvarig, vilket kund utser själv) Bygglovskostnader (Bygglovsavgift, Nybyggnadskarta, Utstakning och eventuella extra fyllnads material och sprängning.  

Byggnad

 • Byggnadsår

  2021
 • Status Energidekl.

  Behövs ej

PROCESSEN

Under sommaren 2019 vann avstyckningen för områdets tomter laga kraft. Se bilagda akter för mer information. Tomtköp erbjuds nu enligt turordningslistan. 

JURIDISK INFORMATION

Bokningsavtalet om turordningsnummer för förtur av tomtköp är ej juridiskt bindande. Ett juridiskt bindande avtal om tomtköp ingås först vid signerande av köpekontrakt. Köpet fullföljs sedan med tomttillträde under förutsättning att samtliga villkor i kontraktet uppfylls.

Det är säljarna som bestämmer hur, när och till vem tomtförsäljningen ska ske till. 

Köpekontrakten kommer ingås utan villkor om köparens finansiering. Detta innebär att köpet ej kan återgå om köparen ej beviljas lån på tillträdesdagen och att ev. utebliven betalning för tomtköpet kan medföra att säljaren kan häva köpet och kräva skadestånd.

Övrigt

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse
 • Boendekostnads­kalkyl

  Kontakta mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl.
 • Budgivning

  Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.

Vargön

Samhället Vargön växte fram under 1800-talet i samband med att en järnvägsstation och ett pappersbruk anlades. Samhället som kantas av vacker natur och vyer ligger med platåbergen Hunneberg och halleberg i öst, Göta Älvs utlopp i väster och vackra slätter i söder. Hunneberg och Hallerberg erbjuder underbara vandringsstråk, grottor och rasbranter samtidigt som ni finner intressanta Kungsjaktsmuseét - populärt i alla åldrar. 

I samhället finner ni både flertalet förskolor, två grundskolor, Hallevi idrottsanläggning och simhall. Vargön centrum erbjuder även livsmedelsbutik, pizzeria, apotek och vårdcentral. 

Detta är ett område omtyckt av alla! Vackra Nordkrokens badplats finner dessutom i norr och inom cykelavstånd samtidigt som samhället är blandat av bebyggelse från blandade tidsåldrar.  

Vargön ligger beläget cirka 5 km från Vänersborg centrum och 11 km från Trollhättans centrum. Goda kommunikationsmöjligheter finns både med bil, cykel och buss.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad