98%

Välkommen till ERA Hus & Hem - din mäklare i Vänersborg!

Sedan vi startade upp, 2016, har vi vuxit konstant och blivit en av Tvåstads mest anlitade och rekommenderade fastighetsmäklare och vi ökar stadigt våra marknadsandelar. I Vänersborg har vi vårt kontor på Quality Hotel. Sedan 2018 har vi även ett kontor i Trollhättan.

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och kunniga mäklare som hjälper dig hela vägen med din fastighetsaffär, såväl privat som kommersiellt.

”Toppenhjälp med både köp & sälj!”

-Stefan, sociala medier


Att vi alla på ERA Hus & Hem själva bor i Tvåstad och därmed har mycket god lokalkännedom är en självklarhet. Vi förmedlar bostäder i bl. a. dessa områden:

  • Nordstan
  • Fredriksberg
  • Mariero
  • Centrum
  • Blåsut
  • Onsjö
  • Mariedal
  • Vargön
  • Katrinedal

 

Våra mäklare har förmedlat bostäder i Tvåstad med omnejd i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät. Vi ger dig bästa tänkbara grund för att just din försäljning ska bli lyckad. Varje uppdrag är unikt och du blir aldrig bara en i mängden. Vi värnar om dig som kund och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus och fritidsboenden. Vi har även ett nära samarbete med vårt andra kontor i Trollhättan

Vi förmedlar alla typer av fastigheter

Vill du ha hjälp att sälja din villa, din gård, kommersiella fastighet, bostadsrätt eller fritidshus, kontakta oss via mail eller telefon, eller boka en tid direkt i formuläret Boka Mäklare Online nedan, så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar!

Kommersiella fastigheter

Våra mäklare Lisa Wiklund och Daniel Johansson arbetar även med förmedling av kommersiella fastigheter i och runt Trestad, som delar av vårt nationella nätverk ERA Kommersiellt. 

Med vänliga hälsningar Sofia, Daniel, Helena, Lisa, Ronja, Frida, Lotta, Filip, Olof och Sophia

Kontakta oss

ERA Hus & Hem Vänersborg

Nabbensbergsvägen 2

462 40 Vänersborg.

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta