Alexander Ryberg Fastighetsmäklare

Alexander en fokuserad och driven fastighetsmäklare på företaget.
Hans största fokus ligger i att åstadkomma optimal affär för sina kunders livs viktigaste affär. Han har ett stort driv inom sig och ett brinnande intresse för försäljning. Kombinationen av stort fokus och drivkraft har resulterat i att han har ett brett kontaktnät och att han har ett stort engagemang och hög målsättning i alla projekt han tar till sig och ser till att alltid vara tillgänglig och flexibel. Det är en självklarhet att köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga.

 Han är social och positiv med mycket energi. Alexander har genom hela sitt yrkesliv jobbat med försäljning och service. Han har bland annat jobbat 5 år utomlands där han till en början jobbade i Tyskland med marknadsföring och eventsäljare och fick sedan nytt jobb i Schweiz där han jobbade i 3 år.

 

Alexander är språkkunnig och talar fyra språk flytande, svenska, engelska, serbokroatiska och tyska. Vi på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas med din bostadsaffär!

Visa på karta