Välkommen till ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling - din mäklare i Vaxholm och Österåker!

Med många års yrkeserfarenhet samt med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och kunniga mäklare, som kan bostadsmarknaden i Norrort!

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets viktigaste affärer, såväl privatekonomiskt som känslomässigt. Vare sig du köper eller säljer ska du känna dig trygg. Därför är det viktigt att anlita en fastighetsmäklare som du känner förtroende för. Det är själva förutsättningen för en lyckad affär.

Var och en av våra kunder är unik, och det är precis så som du blir bemött. Det är inte att vara störst eller att sälja mest som är viktigast för oss. Vi mäter inte framgång efter kvantitet, utan efter de kundrelationer vi bygger längs vägen.

Vi på ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling bor själva i Norrort och har därmed en mycket god lokalkännedom i vårt närområde. Vi förmedlar bostäder framförallt i dessa områden:

  • Vaxholm
  • Österåker
  • Stockholms skärgård 
  • Möja
  • Ingmarsö
  • Husarö

 

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus och fritidsboenden.

Vill du ha hjälp att sälja din villa, bostadsrätt, fritidshus eller företag, kontakta oss via mail, telefon, eller boka en tid direkt i formuläret Boka Värdering Online nedan, så berättar vi gärna mer om hur vi jobbar.

Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. 

Varmt välkommen till oss med dina bostadsfrågor!

Med vänliga hälsningar Björn, Camilla och Susanne

 

Kontakta oss

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Kungsgatan 18

185 34 Vaxholm

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta