Ljust och trivsamt
Såld

Ljus trivsam 3:a med närhet till det mesta

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1986
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  74,8 m²
 • Biarea
  5 m²

Välkommen till denna fantastiska trea! Ljus och trivsam är bara början på beskrivningen. Här finner du ett badrum som genomgått en renovering med stilrena kaklade väggar och ett sjöstensgolv som värms upp av skön golvvärme. Spotlight i taket ger badrummet den perfekta touchen. Tvättmaskinen och torktumlaren är smart placerade i en stapel för att maximera utrymmet. Här kan du njuta av inte bara en, utan två uteplatser. Vakna upp och njut av morgonkaffet på balkongen som du når från köket eller koppla av på den andra uteplatsen vid vardagsrummet. Hallens klinkersgolv med golvvärme ger dig en varm välkomstkänsla varje gång du kliver in.
Bostaden har ett bra läge i ett omtyckt område. Här har du närheten till badmöjligheter, grönområden, mataffär och smidig kommunikation med både buss eller båt in till Stockholm.
Det här är chansen du väntat på. Välkommen hem!

Mäklare

Ansvarig mäklare Björn Westerberg

Reg. Fastighetsmäklare & Marknadsekonom
Björn Westerberg
5,0 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
För mig är varje försäljningsuppdrag unikt och jag lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst och sälja mest, strävar jag efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst där inget lämnas åt slumpen. Jag vill att både du som säljare och er köpare ska känna sig så nöjda att ni med glädje rekommenderar mig till alla som ni känner. Mycket handlar om det förtroende som är förutsättningen för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa. Varmt välkomna att vända er till mig så inleder vi ett inspirerande samarbete.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Ljust och trivsamt

Planritning

 • 
OBS! Viss Avvikelse kan förekomma

  OBS! Viss Avvikelse kan förekomma

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Vaxholm
Ort Vaxholm
Område Vaxholm
Adress Kronängsvägen 29
18531 Vaxholm
Pris 2 995 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-04
Boarea (BOA) 74,8 m²
Biarea (BIA) 5 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta