Såld

Ljus och trivsam 2:a med renoverat badrum och stort kök

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1974
 • Våning
  Entréplan av 3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67,5 m²
 • Biarea
  3 m²
 • Avgift
  3 931 kr/mån
  inkl. Vatten och värme

Välkommen till denna lättillgängliga och välplanerade 2:a med en boyta på hela 67,5 kvm. Med ingång direkt från entréplan, men ändå med ett läge en våning upp, finner man denna charmerande bostad med alla kvalitéer för att trivas. Här erbjuds ett optimalt planerat boende med genomgående fräscha ytskikt, och balkong i syd med sol större delen av dagen. Vackert vardagsrum med generös yta för möblemang. Ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar som skapar en fin harmoni i bostaden. Fräscht badrum i kakel och klinker. En mycket ljus och harmonisk bostad med centralt läge i Vaxholm, nära affär, restaurang och kommunikationer. Runt hörnet kan du njuta av naturen och den underbara skärgården. Helt enkelt ett perfekt boende!

Mäklare

Ansvarig mäklare Björn Westerberg

Reg. Fastighetsmäklare & Marknadsekonom
Björn Westerberg
5,0 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
För mig är varje försäljningsuppdrag unikt och jag lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst och sälja mest, strävar jag efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst där inget lämnas åt slumpen. Jag vill att både du som säljare och er köpare ska känna sig så nöjda att ni med glädje rekommenderar mig till alla som ni känner. Mycket handlar om det förtroende som är förutsättningen för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa. Varmt välkomna att vända er till mig så inleder vi ett inspirerande samarbete.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Viss avvikelse kan förekomma

  Viss avvikelse kan förekomma

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Vaxholm
Ort Vaxholm
Område Vaxön
Adress Soldatgatan 13b
185 34 Vaxholm
Våning Entréplan av 3
Boarea (BOA) 67,5 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Biarea (BIA) 3 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 2 (varav 1-2 sovrum)
Månadsavgift 3 931 kr/mån
Ingår i avgiften

Vatten och värme

Avgifts­förändringar

Med tanke på omvärldsfaktorer kan framtida avgiftsförändringar inte uteslutas.

Karta

Områdesbeskrivning

Vaxön

Närservice:
ICA Supermarket, två pizzerior, en Thai restaurang och Cirkel K med livsmedelsavdelning. Vaxö skola, Söderfjärdsskolan och Kronängsskolan står för närområdets utbildning och idrottsanläggningar som Vaxholms IP, XL-hallen och If-hallen, ligger på promenadavstånd från bostaden. På dessa anläggningar kan man utöva fotboll, ishockey, tennis, badminton och innebandy samt bygga muskler på Fysio gym.

Vaxholm, skärgårdens huvudstad eller porten till skärgården, är med sitt läge knutpunkt för hela skärgårdens båttrafik. Vaxholm är en av de mest attraktiva kommunerna att bosätta sig i. Anledningen till att så många vill bo i här är inte svårt att förstå. Denna småstadsidyll med mysiga restauranger, caféer och butiker samt närheten till en sagolikt vacker natur med både båtliv och badmöjligheter - vad mer kan man önska sig.

Kommunikationer

SL-bussar går med 10 minuterstrafik morgon och kväll och det tar ca 40-45 minuter in till Tekniska Högskolan. Till den närliggande ångbåtsbryggan tar det ca 10 minuter att promenera. Båtarna in till Stockholm angör bl a bryggorna Gåshaga Lidingö, Nacka strand, Slussen och Strömkajen, sjöresan tar ca 60 minuter. Att ta sig till Stockholm med egen bil tar ca 35 - 40 minuter, lite längre vid rusningstrafik.