Såld

Välplanerad lägenhet med sovloft, balkong och sjöutsikt

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38 m²

Ett unikt boende med studiokänsla, hänförande sjöutsikt och en golvyta på hela 50 kvm. Högt i tak, stora vackra originalfönster med djupa nischer och ett mysigt loft som skapar extra utrymme. Allt nybyggt och toppmodernt i historisk byggnad anno 1904. Stabil förening med det lilla extra såsom bastuavdelning med relax, pingisrum och egna kajaker.
Här behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende, här finns både och. Unik miljö med restauranger, gym, bad, pendelbåt och bryggor i Stockholms underbara skärgård. Lägenheten är en etta men disponeras idag som en minitvåa med sovloft.

Mäklare

Ansvarig mäklare Björn Westerberg

Reg. Fastighetsmäklare & Marknadsekonom
Björn Westerberg
5,0 / 5 44 omdömen från Hittamäklare
För mig är varje försäljningsuppdrag unikt och jag lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst och sälja mest, strävar jag efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst där inget lämnas åt slumpen. Jag vill att både du som säljare och er köpare ska känna sig så nöjda att ni med glädje rekommenderar mig till alla som ni känner. Mycket handlar om det förtroende som är förutsättningen för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa. Varmt välkomna att vända er till mig så inleder vi ett inspirerande samarbete.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vaxholm
Adress Östra Kasernvägen 3c
18541 Vaxholm
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 1

Karta