Såld

Enplanshus i populära Nybrostrand!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1972
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  112 m²
 • Biarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  789 m²

På Ekvägen 4 saluförs nu ett välplanerat enplanshus om 112 kvadratmeter med tillbyggt uterum, garage och en härlig trädgårdstomt!
Huset är av luftig karaktär med generösa sociala ytor där du kan samla familj och vänner, samt tre sovrum och ett gästrum för övernattande gäster. Huset byggdes 1972 och byggdes ut med ett trevligt uterum 1979, vilket tacksamt förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. En fint anlagd trädgård sträcker sig kring hela huset, med stenlagda uteplatser, perfekt för grillkvällar eller utomhusaktiviteter.

Välkommen att boka dig på visning!

Slutpris 2 595 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Nybrostrand
Område Nybrostrand
Adress Ekvägen 4
27171 Nybrostrand
Slutpris 2 595 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-08
Boarea (BOA) 112 m²
Biarea (BIA) 80 m²
Tomtareal/mark 789 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta