Såld

Mysigt hus med stor trädgård i Öja

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1930
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Tomtareal/mark
  1 756 m²

I mysiga Öja ,endast några kilometer utanför Ystad, finner vi detta ljuvliga hus med en stor tomt med många möjligheter. En unik dröm med en bostad med kakelugn, bastu, gäststuga med eget wc, sommarrum/uterum/festrum, växthus, carport och förråd. Härlig, gammaldags, lummig trädgård med färgsprakande och väldoftande växter.
På en stor, härlig tomt ligger denna annorlunda, men mycket fina, fastighet som består av ett 1,5-plans bostadshus med flera tillhörande byggnader i vinkel till huset, med en härlig träterrass som binder samman det hela.
När man tar sig ut till trädgårdens baksida uppenbarar sig först den stora, fina uteplatsen som visar vägen till de andra byggnaderna. Först kommer man till byggnaden som innehåller förråd samt gäststuga med toalett och en stor härlig ovanvåning.
Därefter kommer tillbyggnaden med alla sina glasade fönsterpartier. Detta är ett fantastiskt uterum/sommarrum för soldyrkaren eller ett rum för de stora sommarfesterna? Rummet är helt underbart med sin skandinaviska känsla blandat med skånskt korsvirke, så bara fantasin sätter gränser.
Ute i den stora trädgården hittar man även ett härligt växthus/drivhus som förlänger odlingssäsongen. Trädgården är lummig med flera gammeldags växter som överraskar under året med sin färgprakt. Trädgården är uppdelad i flera olika ”rum” som kan användas på olika vis. Intill bostadsfastigheten ligger även en praktisk carport med förråd.

Slutpris 3 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Andreas Wallin

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Andreas Wallin
4,9 / 5 303 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Andreas Wallin och driver ERA i Ystad. I mer än 16 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som en av de mest anlitade mäklarna. Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär. https://www.hittamaklare.se/andreas.wallin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Öja
Adress Öja byaväg 33
27198 Ystad
Slutpris 3 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-25
Boarea (BOA) 134 m²
Tomtareal/mark 1756 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta