Såld

Rödklövern 4 - Villatomt på Västeräng i Skurup! (RESERVERAD)

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    1 082 m²

I den växande stadsdelen Västeräng i Skurup finns nu möjlighet att skapa ditt drömboende helt från grunden! I detta mysiga bostadsområdet som växer fram har du både det lantliga lugnet blandat med härligt familjeliv i nybyggt bostadsområde.

Från Skurup har du goda kommunikationsmöjligheter till både Malmö, Ystad och Köpenhamn – och från Västeräng är du uppe på E65:an mot Malmö och Lund på bara några minuter! Idealt med närhet till det nya handelsområdet i Skurup med både mataffärer och butiker.

För mer information kontakta ansvarig mäklare eller läs igenom bilagd information som ni hittar under dokument på vår hemsida.

Slutpris 915 372 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

  • Rödklövern 4

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Skurup
Ort Skurup
Område Västeräng
Adress Blåklockegatan 19
27438 Skurup
Slutpris 915 372 kr
Kontraktsdatum 2023-05-26
Tomtareal/mark 1082 m²

Karta