Såld

Lägenhet med villakänsla!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1993
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  124 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Berghusagatan 42 erbjuder en välplanerad lägenhet med härlig villakänsla!


Här erbjuds en större lägenhet om fem rum och kök. Från den egna ingången välkomnas du till en rymlig hall där gott om avhängningsmöjligheter finns. Till höger in i bostaden finns det fina köket som renoverats 2022, med nya skåpsluckor från Nord Design, bänkskiva i laminat och fräsch vit kakel längs kökets arbetsyta. Köket erbjuder generösa utrymmen för både matlagning och matplats.

Från köket når du även det luftiga allrummet där plats för både soffgrupp och matplats finns. Allrummet leder dig vidare till den mysiga balkongen i söderläge, en inbjudande plats att ta till vara på solens timmar större delar av dagen samtidigt som du kan njuta av morgonkaffet, eller varför inte en trevlig middag med takåsarna och havet som utsikt?

På entréplan finns även ett av sovrummen som också kan användas som hemmakontor, TV-rum eller barnrum.
Väl tillbaka i hallen finns även gästtoalett till vänster från ingången, samt trappan som leder dig vidare till bostadens privatare del

Här erbjuds ytterligare tre fina sovrum och ett större helkaklat badrum i harmoniska toner som renoverats 2019. På detta plan finns också separat tvättstuga, förvaringsutrymmen och klädkammare. Från två av sovrummen finns utgång till den härliga trädgården i söderläge, en trevlig plats att kunna bjuda över vänner och familj på under årets varmare dagar.

Slutpris 2 195 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Berghusa
Adress Berghusagatan 42
27153 Ystad
Slutpris 2 195 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-14
Boarea (BOA) 124 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta