Såld

Fin trerumslägenhet med hiss och inglasad balkong i västerläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1957
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  65 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Du välkomnas in till en rymlig hall som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter och garderober där du kan dölja dina ytterkläder på ett stilfullt sätt.

Hallen leder dig vidare till det moderna köket som är inrett i ljusa och harmoniska toner som smakfullt smälter samman. Här finns spishäll, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys. Köket ligger i öppen planlösning mot det luftiga allrummet som erbjuder gott om plats att bjuda hem familj och vänner på. Från allrummet nås dessutom den inglasade balkongen i västerläge, där du kan njuta av eftermiddagssolen.

Till vänster från hallen nås det helkaklade badrummet, även det i fin standard med duschhörna och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in i lägenheten finns två sovrum, varav det ena också kan användas som hemmakontor, barnkammare eller varför inte som ett dressing room?

Slutpris 1 525 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Solbacken
Adress Bellevuevägen 22B
27132 Ystad
Slutpris 1 525 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-14
Boarea (BOA) 65 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta