Såld

Enplanshus med parkeringsplats nära bostaden!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1980
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  124 m²
 • Tomtareal/mark
  91 m²

Nu saluförs denna fina bostad på Spiltgången 12C, där du välkomnas till ett bekvämt boende i ett plan. Bara några få meter från bostaden finns parkeringsplatsen som tillhör huset, vilket underlättar vardagen. Bostaden når du via endast två trappsteg från framsidan, och utan trappsteg från husets baksida.

Bostaden är av luftig karaktär med dess välplanerade 124 kvadratmeter, där du erbjuds generösa sociala utrymmen, två fina sovrum, två badrum och gott om förvaringsutrymmen. Till huset hör även en trevlig takterrass där du kan njuta av solen större delar av dagen och dessutom skymta en liten havsglimt längre bort från bostaden. Här erbjuds en bostad som passar för både yngre och äldre, med en flexibilitet i planlösningen som kan anpassas efter behov utifrån antalet familjemedlemmar.

Här bor du med närhet till Backaskolan, matbutik, apotek och natursköna promenadstråk. Framför huset finns också härliga grönområde och lekplatser perfekt för utomhusaktiviteter och lek för de yngre barnen.

Bokningsbara visningstider finns på vår hemsida!
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris 2 695 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Stallbacken
Adress Spiltgången 12C
27137 Ystad
Slutpris 2 695 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-09
Boarea (BOA) 124 m²
Tomtareal/mark 91 m²
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta