Såld

Hus på lugnt läge med dubbelgarage

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1976
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Biarea
  102 m²
 • Tomtareal/mark
  1 113 m²

Välkommen till denna enplansvilla med en tillhörande källare och fantastisk potential i Sövestad.
Interiören i villan präglas av generösa ytor och bra planlösning. Här finns gott om plats för kreativitet, och med en genomtänkt renovering kan du skapa ett drömhem som motsvarar dina önskemål och behov.
Källaren erbjuder ännu mer potential. Med sina många rum och utrymmen kan du använda den som ett extra vardagsrum, arbetsrum, eller kanske skapa ett eget hobbyrum för dina intressen. Här har du möjligheten att anpassa och förverkliga dina visioner till ett funktionellt och trivsamt utrymme.
Villa har renoveringsbehov men med kärlek och omsorg kan du skapa ett boende som är unikt för dig och din familj. Tänk dig att ta del av renoveringsresan och skapa ett hem som är helt och hållet ditt eget, där varje detalj bär din personliga touch.
Tomten runt villan erbjuder också en fantastisk möjlighet att skapa en trädgård som blir en fridfull oas att koppla av i. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa en vacker utomhusmiljö där du kan njuta av långa sommarkvällar och skapa minnen med familj och vänner.
Läget är också en av villans fördelar med utsikt över fälten. Området är lugnt och trevligt med närhet till natur och grönområden, samtidigt som det finns goda förbindelser till Ystad, Sjöbo och Lund .
Så om du är redo att ta dig an en spännande renoveringsutmaning och skapa ditt eget drömhem, så är denna enplansvilla med källare det perfekta valet för dig.

Slutpris 2 050 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Andreas Wallin

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Andreas Wallin
4,9 / 5 303 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Andreas Wallin och driver ERA i Ystad. I mer än 16 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som en av de mest anlitade mäklarna. Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär. https://www.hittamaklare.se/andreas.wallin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Adress Kyrkobacksvägen 4
27195 Ystad
Slutpris 2 050 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-09
Boarea (BOA) 102 m²
Biarea (BIA) 102 m²
Tomtareal/mark 1113 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta