Lummig trädgård
Såld

Rymlig villa med lummig tomt på Österlen !

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1951
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  123 m²
 • Biarea
  75 m²
 • Tomtareal/mark
  1 000 m²

Unna dig det ultimata boendet på Österlen i Löderup – en gedigen villa byggd på 50-talet som erbjuder välplanerade ytor. Denna charmiga villa är utmärkt för alla som uppskattar stil och en plats att kalla hem. Med 123 kvm perfekt fördelat på 5 rum och kök, samt en rymlig källare, finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen för livet.

Läget är oslagbart – bara några kilometer från sydkustens vackra havsbad, vilket ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar vid stranden och friska salta havsbrisar närhelst du önskar det. Dessutom kommer den lummiga hörntomten att ge dig en känsla av lugn och ro samt en privat oas att koppla av i. Här kan du njuta av grönskande träd och växter, perfekt för att skapa trevliga utomhusaktiviteter eller bara njuta av en kopp kaffe på verandan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 309 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021, 2022 & 2023.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Löderup
Område Löderup
Adress Kraftgatan 8
27176 Löderup
Pris 2 300 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-05
Boarea (BOA) 123 m²
Biarea (BIA) 75 m²
Tomtareal/mark 1000 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta