Såld

Fin villa i två plan, på lugnt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1975
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  166 m²
 • Biarea
  53 m²
 • Tomtareal/mark
  964 m²

Mejramsgatan 2 erbjuder en välplanerad familjevilla om 166 kvm, fördelat i två plan! På attraktivt läge, i Kryddområdet, finner du denna välskötta familjevilla som erbjuder generösa sociala utrymmen både inne och ute, fyra fina sovrum, två badrum, uterum och garage!

Huset är välplanerat med fyra fina sovrum, två rymliga allrum, kök med plats för matgrupp och två badrum, perfekt för den större familjen eller för den som önskar lite extra utrymmen.
Med dess trevliga planlösningen finns här utrymme för varje familjemedlem att få en privat plats för avkoppling samtidigt som de stora allrummen inbjuder till sociala tillställningar med både familj och vänner. Till huset hör en välskött trädgård med härlig växtlighet och fina uteplatser där du kan njuta av solens värmande stålar större delar av dagen. Dessutom finns ett mysigt uterum i söderläge som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst.

Kryddområdet är ett lugnt, och nästintill bilfritt, område med närhet till Backaskolan, matbutik, apotek och natursköna promenadstråk.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris 3 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Kryddområdet
Adress Mejramsgatan 2
27138 Ystad
Slutpris 3 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-18
Boarea (BOA) 166 m²
Biarea (BIA) 53 m²
Tomtareal/mark 964 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta