Såld

Fiskebod vid Världens Ände!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1964
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  7 m²

Nu har du chansen att förverkliga drömmen om en fiskebod i Ystad, perfekt belägen vid världens ände och intill den ikoniska Engelska bryggan!

Oavsett om du är intresserad av fiske eller enbart trivs vid havet, så är denna fiskebod en oas av möjligheter. Området är känt som en populär plats för sportfiske och fågelskådning. Havets skattkista är full av liv och förundrande arter som bara väntar på att fångas. Ta del av det spännande fisket som området erbjuder och skapa minnen för livet. Till Boden finns ett spel och båtplats. Denna fiskebod ger dig möjligheten att ha allt inom räckhåll för ditt fiskepassionerade hjärta.

Denna fiskebod är om 7 kvm och är isolerad för att du ska kunna njuta av alla årstider i den skånska kustmiljön. Nyligen har det genomförts en omfattande renovering för att bevara den genuina "ursprungskänslan" samtidigt som man har lyft fram moderna bekvämligheter. Allt är nytt och fräscht - från taket till golvet. Med noga utvalda material har man skapat en trivsam atmosfär där du kan koppla av och njuta av din tid. Tak, dörrar, fönster, ytterpanel, innepanel, golv och trossbotten är nytt. Varje yta är nymålad, lackad och oljad för att säkerställa att din fiskebod förblir i toppskick i många år framöver.

Slutpris 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 293 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Världens Ände
Adress Fiskebod nr 13 (Världens Ände)
27139 Ystad
Slutpris 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-31
Boarea (BOA) 7 m²
Antal rum 1

Karta